Обелоденета е големата тајна која ЦИА ја крие 14 години!

Loading...

Накоро милиони луѓе ќе го загубат животот, поради големиот број на сончевите експлозии што ќе се случат, кои го носат кодираното име „killshot“.Ова го тврди Едвард Сноуден, поранешниот соработник на ЦИА.
Резултатите од спроведените истражувања недовосмислено покажуваат дека сончевите експлозии ќе бидат ужасни, ќе предизвикаат огромна штета на електрониката, ќе настапи остар недостиг на храна и вода, а достап до ресурсите после катаклизмата ќе имаат само државите од елитата, пренесува „Еsoreiter.ru“. Ова го тврди Едвард Сноуден, поранешниот соработник на ЦИА.
Резултатите од спроведените истражувања недовосмислено покажуваат дека сончевит

loading...
Loading...