Од сперматозоид до бебе: Девет месеци во четири минути!

Зачнувањето бебе е процес кој сам по себе претставува чудо на животот. Бебињата внесуваат радост во животот на родителите и даваат сосема нова димензија на нештата.Ако некогаш сте се запрашале како изгледа создавањето на нов живот, од влегувањето на сперматозоидите во телото на жената, преку оплодувањето на јајце-клетката, растот и раѓањето на бебето, тогаш ви нудиме прилика тоа да го погледнете во ова фантастично видео:
 

GRAVIDEZO que será que acontece dentro do útero durante a gravidez? Para acabar com a curiosidade das futuras mamães,…
Posted by Bebê.com.br on Monday, May 18, 2015

Ако некогаш сте се запрашале како изгледа создавањето на нов живот, од влегувањето на сперматозоидите во телото на жената, преку оплодувањето на ја

Пронајдете не на следниве мрежи: