Од Турција бела техника за поплавените домаќинства во Сингелиќ

Донација од бела техника од Турција денеска ќе им биде предадена на домаќинства зафатени од поплавите во село Сингелиќ.Донацијата ќе ја предаде амбасадорот на Република Турција во Македонија Омур Шолендил.Донацијата ќе ја предаде амбасадорот на Република Турција во Македонија Омур Шолендил.

Пронајдете не на следниве мрежи: