Од утре во сообраќајот се вклучува новата автобуска линија број 28: Еве каде ќе вози

Loading...

Од утре започнува да сообраќа пробната линија бр.28 од Транспортен центар- Македонско село.Трасата на движење ќе биде- Транспортен центар, булевар Кузман Јосифовски Питу, булевар Кочо Рацин, улица 11 Октомври, улица Димитрие Чуповски, булевар Климент Охридски, булевар Партизански Одреди, улица Московска, улица Војвода Васил Чакаларов, улица Козле, Македонско село.
Возен ред – делничен:
– Транспортен центар: 7.10; 10.30; 12.10; 17.20; 19.00; 21.00; 22.40;
– Македонско село: 8.00; 11.20; 13.00; 18.10; 19.50; 21.50; 23.30; 1.15.
Трасата на движење ќе биде- Транспортен центар, булевар Кузман Јосифовски Питу, булевар Кочо Рацин, улица 11 Октомври, улица Димитрие Чуповски, бул

loading...