Оди плавуша на интервју за вработување…

Loading...

Оди плавуша на интервју за вработување…Оди плавуша на интервју за вработување:
-Дали го познавате англискиот јазик?
-Да.
-Дали знаете што значи allow?
-Да.
-Употребете го зборот во реченица!
-Allow, кој е на телефон?Оди плавуша на интервју за вработување:
-Дали го познавате англискиот јазик?
-Да.
-Дали знаете што значи allow?
-Да

loading...