Одиграни натпреварите од третото коло од Спортските игри во мал фудбал во Берово

Loading...

Во спортската сала „Македонски Бранители“ во Берово се одиграа натпреварите од третото коло од спортските игри во мал фудбал.Во ова коло беа постигнати следните резултати:
1. ПС-ОН Берово – ФАГУС – 1-0
2. Банки и бензински пумпи – Општина Берово и ПСШ „Малешево“ 1-0
3. Здружение на приватни фирми- АРМ Гарнизон, Штип 3-0 (службено)
4. Гранична полиција- ЈПКР „Услуга“ 3-0 5.Жито Малеш – Угостителски работници 0-4.
Четвртото коло од игрите ќе биде одиграно во понеделник на 07 март со почеток во 18 часот со следните натпревари:
1. ЈПКР „Услуга“ – Жито Малеш
2. АРМ Гарнизон, Штип – Гранична полиција
3. Општина Берово и ПСШ „Малешево – Здружение на приватни фирми
4. ФАГУС – Банки и бензински пумпи
5.Таксисти – ПС-ОН Берово.
Слободна во ова коло е екипата на Угостителски работници.Во ова коло беа постигнати следните резултати:
1. ПС-ОН Берово – ФАГУС – 1-0
2. Банки и бензински пумпи – Општина Беров

loading...
Loading...