Одиграни натпреварите од второто коло од Спортските игри во мал фудбал во Берово

Loading...

Во спортската сала “Македонски Бранители“ во Берово продолжија натпреварите од спортските игри во мал фудбал.Второто коло од спортските игри се  одигра во петокот на 26.02.2016 година каде беа постигнати следните резултати:
1.Угостителски работници – Гранична полиција 2-0
2.ЈПКР “Услуга“ – Здружение на приватни фирми 0-2
3.АРМ Гарнизон, Штип- Бензински пумпи 0-2
4.Општина Берово и ПСШ “Малешево – ПС-ОН Берово 1-0
5.Фагус – Такси возачи 8-1
Во третото коло кое ќе се одигра во понеделник на 29 февруари со почеток во 18 часот ќе се одиграат следните натпревари:
1.ПС-ОН Берово – ФАГУС
2.Бензински пумпи – Општина Берово и ПСШ “Малешево
3.Здружение на приватни фирми- АРМ Гарнизон, Штип
4.Гранична полиција- ЈПКР “Услуга“
5.Жито Малеш – Угостителски работници
Слободна екипа во ова коло е екипата на Таксисти.Второто коло од спортските игри се  одигра во петокот на 26.02.2016 година каде беа постигнати следните резултати:
1.Угостителски рабо

loading...
Loading...