Официјалниот спот на евровизиската песна на Есма и Лозано се појави на Youtube

Loading...

Официјалниот спот на англиската верзија на нашата евровизиска песна „пред да се раздени“ од Есма и Лозано, се појави на Youtube.
Овој спот наиде на различни позитивни критики, но и негативни.
Погледнете го видеото со спотот и заклучете сами дали е подобар или не од првичната евровизиска песна „Империја“. Официјалниот спот на англиската верзија на нашата евровизиска песна „пред да се раздени“ од Есма и Лозано,

loading...
Loading...