ОГНЕНА ТОПКА ЛЕБДЕШЕ НА НЕБОТО: Беше страшно, како некој да запалил светло!

Loading...

Џени Морисон имала неверојатна можност да го види ова во живо, кога се враќала дома од работа и здогледала огнена топка на небото.Метеорот изгоре  во блесок за момент во атмосферата и за момент го осветли небото.
Џени Морисон имала неверојата можност оваа глетка да ја види во живо, кога се враќала дома од работа и здогледала огнена топка на небото.
– Си помислив, што е тоа? Син ми рече дека е метеорит. Изгледаше како некој да запалил и да изгасил светло. Многу нереален момент. Знаев дека не е молња – рекла Џени.
Поогледнете го видеото:Метеорот изгоре  во блесок за момент во атмосферата и за момент го осветли небото.
Џени Морисон имала неверојата можност оваа глетка д

loading...
Loading...