Омилената боја открива какви сте во кревет!

Психолозите откриле врска помеѓу бојата и сексуалното однесување. Иако можеби ќе речете дека немате омилена боја, завртете се околу себе и ќе сфатите дека сепак постои една одредена боја која доминира.Доколку веќе утврдивте која боја ви е омилена, погледнете какви сте во кревет
Црвена
Црвената боја симболизира страст, што е причина зошто луѓето кои ја сакаат оваа боја знаат да уживаат во сексот. Личностите на кои црвената боја им е омилена имаат поагресивен пристап кон спротивниот пол. Доколку се спојат двајца кои сакаат црвена боја, парот често ќе експериментира и ќе пробува нови работи во кревет.
Жолта
Доколку сте љубител на жолтата боја, тоа значи дека го контролирате секој сексуален нагон во кревет и му ја препуштате главната улога на партнерот. Никогаш нема да го одбиете партнерот, а сами нема да превземете иницијатива. Најважно ви е неговото задоволство.
Зелена
Нежни сте и чувствителни кога се работи за сексот. Жената која ја сака сака оваа боја ќе направи се за односот да и биде како да и е прв пат. Мажот ќе има разбирање и подготвено ќе ги исполни желбите на својата партнерка. И мажите и жените кои сакаат зелена боја им се верни на пртнерите.

Сина
За љубителите на сината боја, сексот е уметност, а нивниот пристап е елегантен. Мажот се однесува како пијанист. Внимателно го истражува телото на жената и ги слуша нејзините потреби. Жените уживаат во предиграта колку и во сексот. Сините љубовници се великодушни и нежни.
Виолетова
Доколку сте љубител на виолетовата боја, сексот може да го сметате како губење време. Жените кои ја сакаат оваа боја повеќе се грижат дали ќе ја распиат фризурата, а мажите му пристапуваат на сексот како кон работна обврска.
Сива
Неодлучни и несигурни љубовници се оние кои ја сакаат сивата боја. Често треба да донесат одлука и многу им е тешко да се врзат. За нив сексот не е возбудување туку начин да се задоволи потребата. Лошо се сложуват со личности на кои им е омилена било која друга боја.

Розова
Љубителите на розовата боја се кокети и заводници. Жените кои сакаат розово понекогаш ветуваат повеќе отколку што имаат намера да пружат. Во сексуална смисла се незрели и сакат да се поигруваат со мажите. Мажите кои ја сакаат оваа боја склони се на често менување на партнерката и со задоволство се впуштаат во афера со жени кои штотуку ги запознале.
Портокалова
Личностите кои ја сакаат портоклаовата боја сакаат да ги остваруваат своите сексуални фантазии. Склони се на „валкани“ зборови. Предиграта и нежноста им се важен дел од сексуалниот чин. Во случај да не се задоволни од односите со спротивниот пол, тешко ќе си го признаат тоа. Не им е тешко да одглумат оргазам.Доколку веќе утврдивте која боја ви е омилена, погледнете какви сте во кревет
Црвена
Црвената боја симболизира стр

Пронајдете не на следниве мрежи: