Она кога си пијан, и пријателите мора да те однесат дома…

Loading...

Очигледно дечкото испил повеќе отколку што треба…На сите ни се случило да испиеме малку повеќе отколку што треба, но овој дечко навистина претерал. Тој едвај стои на нозе, па неговите пријатели морале да се погрижат безбедно да стигне до дома.
Видеото има интересен крај:
На сите ни се случило да испиеме малку повеќе отколку што треба, но овој дечко навистина претерал. Тој едвај стои на нозе, па неговите пријатели мо

loading...
Loading...