Опасно бордање на Шар Планина!

Loading...

Имаме опасен бордер на Шар Планина! Можеме да учиме од него!Таткото си го носи четири годишниот син да борда на Шар Планина. Малиот Тен си ја знае работата. Без мака влаадее по снегот. Што ли ќе стане од него кога ќе порасне? Уште од сега знае како треба…
Погледнете колку е добар!

Eskimo Freeride 01.04.2015. 4 years old Tan from Eskimo Freeride on Vimeo.Таткото си го носи четири годишниот син да борда на Шар Планина. Малиот Тен си ја знае работата. Без мака влаадее по снегот. Што ли ќе стане од нег

loading...
Loading...