Општина Аеродром: Поради градежни активности мостот на улицата „Ѓорѓи Капчев“ нема да биде прооден за сообраќај

Loading...

Поради градежни активности мостот на улицата „Ѓорѓи Капчев“ нема да биде прооден за сообраќајСе известуваат жителите на Општина Аеродром дека од 18.7.2016 година (понеделник) ќе се почне со градежни активности на мостот на улицата „Ѓорѓи Капчев“.
Поради градежните активности мостот нема да биде прооден за сообраќајСе известуваат жителите на Општина Аеродром дека од 18.7.2016 година (понеделник) ќе се почне со градежни

loading...
Loading...