Општина Гази Баба: Во Брњарци каде се работи на санација на водоводната мрежа

Loading...

Со несмалено темпо се работи на расчистување на населените места и враќање на состојбите како пред поплавата. Градоначалникот на општина Гази Баба Тони Трајковски објави фотографии од Брњарци каде се работи на санација на водоводната мрежа и се поставува нова водоводна линија од пумпната станица до резервоарот, при што се прават  и приклучоци за куќите.
Градоначалникот на општина Гази Баба Тони Трајковски објави фотографии од Брњарци каде се работи на санација на водоводната мрежа и се поставува но

loading...