ОРИГИНАЛНИ ФОТОГРАФИИ: Како Американците го доживуваат Перо Антиќ

Перо Антиќ се` повеќе се стекнува со популарност во Америка, благодарејќи на неговата одлична игра во Atlanta Hawks.
Како доказ за тоа, на

Пронајдете не на следниве мрежи: