Ослободете се од пајаците и пајажината со само една состојка!

Loading...

Дали ви се случува, иако редовно ја чистите куќата и секој агол од пајажини, но и покрај тоа  постојано налетувате на пајаци и нивната мрежа?Да…Голем број на луѓе ќе се пронајдат во ова.
Сигурно не сте знаеле дека пајаците мразат мента! Буквално!
Разредете масло од мента со вода и ставете ја течноста во спреј шише. Распрскајте на рабовите на прозорците и вратите, како и на секој агол на куќата и на тој начин ќе се ослободите од пајаците во вашиот дом!
Патем, вашиот дом секогаш ќе биде свеж и миризлив, без скапи вештачки освежувачи.
Интересно е дека овој мирис е непријатен за глувци.
Пробајте, сигурно нема да зажалите!Да…Голем број на луѓе ќе се пронајдат во ова.
Сигурно не сте знаеле дека пајаците мразат мента! Буквално!
Разредете масло од мент

loading...
Loading...