Отишол Влав да купува автомобил…

Loading...

Отишол Влав да купува автомобил.Отишол Влав да купува автомобил.- Колку чини овој автомобил?- 10 000 евра!- А колку троши?- 10 литри на 100км.…- Скапо, а овој колку чини?- 8 000 евра!- Колку троши?- 7 литри на 100км!- Скапо, а овој малиот?- 6 000 евра?- А колку троши?Продавачот видно изнервиран му одговара:- Една лажица на 100 км!- Супена или кафена?Отишол Влав да купува автомобил.- Колку чини овој автомобил?- 10 000 евра!- А колку троши?- 10 литри на 100км.&hellip

loading...
Loading...