Откако ќе го погледнете ова видео, повеќе НИКОГАШ нема да ви текне да го фрлите стариот леб!

Loading...

Многу луѓе редовно купуваат повеќе леб отколку што им е потребно. Тој леб не може да се изеде во текот на денот, а веќе наредниот ден станува бајат, тврд и готово неупотреблив.Дали би нѝ поверувале кога би ви рекле дека и стариот леб може да се искористи?
Заштедете ги своите пари и не фрлајте го повеќе стариот леб, бидејќи со помош на еден едноставен трик може да го сочувате и искористите. Ќе се изненадите.
Сѐ што треба да направите е да го намокрите стариот леб, да го завиткате во алуминиумска фолија и да го ставите во ладна рерна. Рерната потоа треба да се вклучи на 150 степени и да се остави лебот да се грее 12 до 15 минути.
Лебот по 15 минути повторно ќе омекне, а за повторно да имате мек леб со крцкава кора, извадете го лебот од фолијата и вратете го во рерна да се пече уште 5 минути.Дали би нѝ поверувале кога би ви рекле дека и стариот леб може да се искористи?
Заштедете ги своите пари и не фрлајте го повеќе стариот леб

loading...
Loading...