Откриен шокантен детал за смртта на принцезата Дијана!

Loading...

Иако од нејзината смрт поминаа 16 години, сепак несреќата сеуште не е разјаснета.
Според најновите принцезата била убиена поради завера во палатата, а службеници кои се на високо ниво во полицијата успеале тоа да го сокријат, тврдат новинарите од американското списание Глоб. Имено, тие велат дека имаат информации и докази за заверата, и за тоа дека полицијата го прикрила сето тоа.
Исто така истакнуваат дека принцот Вилијам и неговата жена Кејт сакале повторно да покренат истрага за несреќата од 1997 година, во која животот го загуби принцезата Дијана!
Имено, несреќата се случи во Париз на 31 август 1997 година, кога принцезата имаше само 36 години.
Сите очекуваат дека мистеријата  за оваа несреќа наскоро ќе биде разрешена, и покрај тоа што поминаа многу години.Иако од нејзината смрт поминаа 16 години, сепак несреќата сеуште не е разјаснета.

loading...
Loading...