Отворен тренинг на нашата кошаркарска репрезентација

Денес со почеток од 11 часот македонската кошаркарска репрезентација ќе има отворен тренинг.Еден од последните тренинзи, нашата кошаркарска репрезентација ќе го одржи пред фановите.
Денес, со почеток од 11 часот, нашата репрезентација во СРЦ „Борис Трајковски“ ќе има отворен тренинг, пред заминувањето во Словенија, кое е предвидено во понеделник.
Тренингот ќе биде отворен за сите граѓани, фанови на македонската кошаркарска репрезентација.
Можеме да стигнеме до поволни успеси на претстојното Европско Првенство во Словенија, тоа нашите кошаркари го најавија со последните успеси во Улм, каде славевме против Германија, Грција и Босна и Херцеговина.
Извор: Kurir.mkЕден од последните тренинзи, нашата кошаркарска репрезентација ќе го одржи пред фановите.

Пронајдете не на следниве мрежи: