Ова бебе се буди на НАЈСЛАТКИОТ НАЧИН, на 0:50 ќе ви го растопи срцето!

Loading...

Хммм… која емоција да ја испробам денес? Тоа всушност се прашува бебето Оливер додека се буди од својот сладок сон.Отприлика секоја емоција ја покажа на лицето додека не ги отвори малите очиња. Моментот на 0.50 е пресладок! Таткото го снимал и видеото е прехледано преку 6 милиони пати.
Погледнете го и споделете го со пријателите…
Baby Oliver wakes up with every emotion by OmiguОтприлика секоја емоција ја покажа на лицето додека не ги отвори малите очиња. Моментот на 0.50 е пресладок! Таткото го снимал и видеото е прехледа

loading...
Loading...