Ова дефинитивно е НАЈСЕКСИ новогодишен календар за 2015 година!

Loading...

Новогодишната треска ја зафати планетата, па така и Австралијците. Овој календар кој ни доаѓа од „земјата на кенгурите“, ќе ве остави без здив.Секси календарите отсекогаш биле атракција. Од Плебој убавиците до професионалните спортистки, се чини дека луѓето не можат да се заситат. Во некои од нив се појавуваат славни личности, а повремено и некои непознати. Најдобро поминуваат оние календари што се прават за хуманитарни цели.
Кога станува збор за дамите, најубавиот календар за 2014 година беше направен од жените на американските војници, кои себеси се нарекле „Garrison girls“. Собраните средства од продажбата на календарот отишле во борба против ПТСП.
Најдобриот машки календар за 2014 година, го направиле француските спортисти и го нарекле „Dieux Du Stade 2014“. Таквиот календар се прави секоја година, а за него позираат најпознатите француски спортисти.
Стигнавме до најсекси календарот за 2015 гдоина. Погледнете како изгледаше снимањето:Секси календарите отсекогаш биле атракција. Од Плебој убавиците до професионалните спортистки, се чини дека луѓето не можат да се заситат. Во некои

loading...
Loading...