Ова е дефинитивно НАЈЛУДОТО јавување од новогодишната вечер: „Види стара, не може веќе вака“

Loading...

Репортерот Ранко Стојанац на HRT, за време на новогодишното јавување од Ријека навистина кажа сѐ и сешто.Тој носеше кацига за време на јавувањето, бараше човек од Јајце и призна многу лични работи.
Меѓу другото, тој си ја отвори душата и не можеше да ја изостави сопругата која изгледа му врши „ментални тортури“. Што да речеме, вакво искрено и сурово јавување немате видено.
Кој имаше среќа да биде покрај малите екрани за време на неговото јавување, дефинитивно имаше што да види.
Барем на смеа им тргна Новата 2015 година на луѓето. Погледнете и уверете се сами:
 

Post by HRT Vijesti.
Тој носеше кацига за време на јавувањето, бараше човек од Јајце и призна многу лични работи.
Меѓу другото, тој си ја отвори душата и не мож

loading...
Loading...