Ова е најдобра вежба за врат, за мажи!

Loading...

Мажи, направете ја оваа вежба неколку пати и  вашиот врат ќе биде во совршена состојба!Еднаш на лево, еднаш на десно!
Еднаш на лево, еднаш на десно!

loading...