Ова е најлошиот скок во базен! ДЕФИНИТИВНО!

Дека користење на акробатика за скок во вода може да биде фатална, за тоа покажува ова видео кое се појави на YouTube, а на кое се гледа обид  за скок во мал базенСпасот од пеколните жештини е најдобро е да го побарате на море, езеро или базен.
 Дека акробатиката скокајќи во вода може да биде фатална, за тоа покажува ова видео кое се појави на YouTube, а на кое се гледа обид  за скок во мал базен
Човекот се качи на стол, ги наводени нозете и се подготви да скокне.
Сепак, очигледно не зема во предвид дека поради неговата0 тежина скокот нема да испадне како што очекуваше.
Погледнете што се случи со него:Спасот од пеколните жештини е најдобро е да го побарате на море, езеро или базен.
 Дека акробатиката скокајќи во вода може да биде фат

Пронајдете не на следниве мрежи: