Ова е причината поради која Џек Николсон ќе се пензионира!

Loading...

Џек Николсон, еден од најпознатите  актери во светот, одлучи да се пензионира. Џек Николсон, еден од најпознатите  актери во светот, одлучи да се пензионира. Трикратниот добитник на Оскар, како главна причина за повлекувањето, го наведува слабото помнење, бидејќи се соочува со проблеми во учењето и помнењето на речениците од филмските сценарија.
Повеќе на ТЗМ.МКЏек Николсон, еден од најпознатите  актери во светот, одлучи да се пензионира. Трикратниот добитник на Оскар, как

loading...
Loading...