Ова е вистинската причина зошто патиките за трчање имаат дополнителни дупчиња

Веројатно сте ги забележале помалите дучиња на врвот од патиките за трчање.Сте се запрашале ли зошто служат тие? Сега ќе ви го дадеме одговорот:
Тие се дополнителен начин за вашите врвки да бидат постегнати.
Ако ги користите правилно, вашите патики никогаш нема да ви се лизгаат и да се тријат од вашето стапали и да ви прават плускавци.
Погледнете како да го сторите тоа:Сте се запрашале ли зошто служат тие? Сега ќе ви го дадеме одговорот:
Тие се дополнителен начин за вашите врвки да бидат постегнати.

Пронајдете не на следниве мрежи: