ОВА ЌЕ ГО ОБОЖАВАТЕ: Шери домат, чепкалки и малку романтика

Сакате шери домати? Време е да ја подигнете љубовта на следно ниво. На интересен начин обичниот шери домат можете д го претврите во необично срце и некому да му го разубавите појадокот.Потребно ви е: шери домати, нож, ножици, ливчиња и чепкалки.
Подготовка: Најпрво исечете ги ливчињата и низ нив провлечете ги чепкалките така што ќе изгледаат како стрелки. Изберете два домати со слична големина. Исечете ги накосо доматите и спојте ги со чепкалака. И добивте мали срценца.Потребно ви е: шери домати, нож, ножици, ливчиња и чепкалки.
Подготовка: Најпрво исечете ги ливчињата и н

Пронајдете не на следниве мрежи: