Ова момче ќе ве насмее до солзи: Погледнете како го имитира Екрем Јевриќ

Loading...

Фуад Ајдиновиќ во потполност го имитира Екрем Јевриќ. Со неговоата иитација ќе ве насмее до солзи.Вчера на Пинк телевизија беше прикажана првата епизода од шоуто „Аудиција“, а кандидатите со своите шали се обидоа да го освојат жирито и публиката во фасцинантното студио. Фуад Ајдиновиќ, момче од Нови Пазар го насмеа жирито, но и публиката додека го имитираше Екрем Јевриќ. „Ѕвездата од Америка“ ја имитираше во оригинал, па не се сомневаме дека добро ќе се насмеете. Дел од жирито на ова шоу се и незаменливите Маца и Милан Калиниќ.Вчера на Пинк телевизија беше прикажана првата епизода од шоуто „Аудиција“, а кандидатите со своите шали се обидоа да го освојат жирито

loading...
Loading...