Ова момче на екс ИСПИЛО 2 ЛИТРИ ВОТКА: Еве што му се случило потоа…

Loading...

Во следното видео можете да видите младо момче кое конзумира голема количина на алкохол. Имено, ова момче  сакало пред своите пријатели да се пофали дека може да испие цело шише вотка.Тој луд потег му тргнал од рака, но она што се случило потоа ги насмеало не само неговите пријатели туку и милион луѓе ширум светот
Погледнете го видеото…
Lik popio 2 litra vodke by coolPickТој луд потег му тргнал од рака, но она што се случило потоа ги насмеало не само неговите пријатели туку и милион луѓе ширум светот
Погледн

loading...
Loading...