Ова момче навистина успеа да ја изненади својата свршеница

Loading...

Судејќи според видеото, ова момче навистина се потрудило за се да изгледа совршено и беспрекорно. И изгледа успеа во намерата да ја изненади својата девојка.Шон Мурдок заминал на патување со свршеничката во Њујорк, каде планирал да и предложи брак.
Со помош на неколкумина танчари и одлична организација, тој успеал да направи интересен предлог за брак кој се одиграл на Тајмс сквер.
А дали таа му кажа „да“, погледнете во следното видео.Шон Мурдок заминал на патување со свршеничката во Њујорк, каде планирал да и предложи брак.
Со помош на неколкумина танчари и одлична орган

loading...
Loading...