ОВА НЕ ГО МОЖАТ СИТЕ: Тестот делува многу ЛЕСНО, но всушност…

Loading...

Вниманието и концентрацијата треба да ви бидат на завидно ниво за да можете да го направите ова.Обидете се да ја решите оваа необична задача.
Вниманието и концентрацијата треба да ви бидат на завидно ниво за да можете да го направите ова.
Се што треба да направите е да ги следите шарените зборови на приложената фотографија и по ред, на глас, да ја изговорите бојата на секој збор. Значи, се работи за бојата на зборот, а не за самиот збор.
Бидејќи задачата е да се изговори само бојата на зборовите, не и да се прочита самиот збор. Ретко кој успева да ги прочита сите бои на зборовите без ниту една грешка.
Обидете се!Обидете се да ја решите оваа необична задача.
Вниманието и концентрацијата треба да ви бидат на завидно ниво за да можете да го направите о

loading...
Loading...