ОВА НЕ СТЕ ГО ЧУЛЕ: Јапонски бенд ја пее „Шоте мори Шоте“

Loading...

Познавањето на туѓите песни, не е ништо ново, но оваа јапонска група ќе ве воодушеви со изведбата на балканската есна „Шоте мори шоте“
 Погледнете зошто оваа група Јапонци предизвика големо одушевување на јутјуб, свирејќи ја добро познатата „Шоте мори шоте“.
Групата која ја изведува популарната песна се вика „Џипси Бенд“.
Иако изговорот не им е совршен, не им се замерува…
Погледнете го видеото:

Погледнете зошто оваа група Јапонци предизвика големо одушевување на јутјуб, свирејќи ја добро познатата „Шоте мори шоте“.
Груп

loading...
Loading...