Ова никако не се обидувајте да го направите дома!

Како ли се согласи на ова…Екипата која го снимила ова видео очигледно добро се забавувала. Дали е тоа случај и со момчето кое се согласило да го свртат за 360 степени на висечка лежалка, не е познато.
 Откако се симнал од  лежалката едвај успеал да пронајде рамнотежа, а се е пропратено со жестока смеа од неговите пријатели. Погледнете го видото.

 
 

DIVERSION?
Posted by El Circo on Saturday, January 4, 2014

Екипата која го снимила ова видео очигледно добро се забавувала. Дали е тоа случај и со момчето кое се согласило да го свртат за 360 степени на вис

Пронајдете не на следниве мрежи: