Ова се десетте НАЈГЛУПАВИ ПРЕДМЕТИ кои патниците се обиделе да ги внесат во авион!

Loading...

Во изминатите неколку години, сигурноста претставува најголем проблем за аеродромите и авиокомпаниите. Кога патниците би биле понормални, можеби и не би биле потребни волку строги мерки за безбедност.Во продолжение, дознајте кои сѐ бесмислени работи во 2014 година луѓето се обидувале да ги внесат во авионите ширум светот.
1. Нож во облик на кредитна картичка

2. Различни алати – како само можело ова да им падне на памет?

3. Џебен нож. Иако понекогаш осигурувањето дозволува да се внесе во авион, подобро не ризикувајте. Спакувајте го во куферот кој го предавате да оди како багаж во долниот дел на авионот.

4. Отворач за шишиња.

5. Играчка-меч. Зарем е потребно некој да си игра со нервите на контролорите?

6. Крвава моторна пила (играчка) – не е потребен никаков коментар.

7. Нож – освен ако не им текнало да исечат парче салама или кашкавал и да му дадат на екипажот.

8. Свеќник со изглед на динамит. Експлозив? Авион? Па, дали сакате да заглавите на аеродром?

9. Лажни гранати!?

10. Сидро – тешко дека ќе му користи некому во авион…
Во продолжение, дознајте кои сѐ бесмислени работи во 2014 година луѓето се обидувале да ги внесат во авионите ширум светот.
1. Нож

loading...
Loading...