Ова се случува ако ставите ОГНОМЕТ во замрзнато езеро!

Loading...

Во меѓувреме во Шведска…Овие луди момци, сакаат да екпериментираат со огномет. Тие имаат идеја да стават огномет во замрзнато езеро, за да видат што ќе се случи. Човековата лудост нема граници.
Погледнете што се случува:Овие луди момци, сакаат да екпериментираат со огномет. Тие имаат идеја да стават огномет во замрзнато езеро, за да видат што ќе се случи. Човековат

loading...
Loading...