Ова слатко бенце си најде паметен начин како да се симне од креветот без да се повреди

Мислевте дека туку- така само ќе се симне од креветот и ќе падне. Се лажете, иако е мало ова слатко бебенце е многу интелигентно.Прво се обиде да се симне од креветот, но кога се доближи до работ сфати дека доколку се симне може да падне и да се повреди. Па така ова умно бебенце смисли неверојатен начин како безбедно да  ја изведе оваа „мисија“.  Ќе се согласите дека го изведе тоа на најдобриот  можен начин.
Погледнете го видеото на следната страна кое сигурно е ви го разубави денот. 

 

Rsrsrs que menino esperto e inteligente! essas crianças de hoje são muito especiais e evoluidas.
Posted by Montagem De Moveis Cariri on четврток, 24 септември 2015

Прво се обиде да се симне од креветот, но кога се доближи до работ сфати дека доколку се симне може да падне и да се повреди. Па така ова умно бебе

Пронајдете не на следниве мрежи: