Оваа фотографија го шокираше светот: Патник низ времето „залутал“ во 1940 година!?

Loading...

Објавената ретка фотографија од музејот Bralorne Pioneer Museum, кој се наоѓа во Канада, предизвика вистински полемики на интернет.На сликата е прикажан настан од 1941 година – отворање на мост. Меѓу толпата луѓе стои млад човек. Токму тој го привлекува вниманието со својот невообичаен изглед кој не соодветствува за тоа време.
Облечен во маица на која има отпечатен амблем, очила типични за нашето време и дури има камера во раката. Нема шанси пред повеќе од 70 години во Канада да имало нешто слично!

Што мислите, дали сликата е монтирана за да се привлечат посетители или станува збор за нешто друго?
На сликата е прикажан настан од 1941 година – отворање на мост. Меѓу толпата луѓе стои млад човек. Токму тој го привлекува вниманието со својот нев

loading...
Loading...