Оваа фотографија ГО ЗБУНИ СВЕТОТ: Дали ова е прочуената Неси од Лох Нес?

Loading...

И додека некои тврдат дека ова е само добар фотошоп, други веруваат дека тоа е чудовиштето од Лок Нес фотографирано 240 километри од наводниот престој.Фотографката Ели Вилијамс фатиланеверојатна глетка кога ја направила во езерската област во северозападниот дел на Англија.
Ја поставила камерата на статив и ја ставила на автоматско фотографирање. Кога ги погледнала фотографиите, била повеќе од изненадена, пишува британскиот Mirror.
“Кога ги видов сликите, бев изненадена. Секој предлог е добредојден, кој може да објасни какво е ова чудовиште. Само ми е мило дека го ставив фотоапаратот на вистинското место во вистинското време”, вели Ели.
И додека некои тврдат дека ова е само добар фотошоп, други веруваат дека тоа е чудовиштето од Лок Нес фотографирано 240 километри од наводниот престој.
Ова не и е прв пат на Неси да си замине од дома, бидејќи минатата година, таа е снимена во Австралиските води. Таа тогаш беше забележана во близина Магнетниот Остров во близина Таунсвил.Фотографката Ели Вилијамс фатиланеверојатна глетка кога ја направила во езерската област во северозападниот дел на Англија.
Ја поставила к

loading...
Loading...