Овие близначки живеат со километри оддалечени една од друга. Кога требале да се породат ги ЗАПРЕПАСТИЛЕ лекарите!

Loading...

Како и поголемиот од дел од еднојајчаните близнаци, Леа Роџерс и Сара Мариуз се мистериозно поврзани. Но, нивната врска посегнува подлабоко…Роџерс е родена 11 минути порано и секогаш била малку понапред од сестрата – прва се родила, прва се омажила и прва забременила.
По некоја случајност и „помладата“ сестра забременила набрзо. Но, она што следело ги збунило лекарите…

Роџерс родила во 1:18 часот во американски Денвер. Мариуз родила точно еден час подоцна, но во друга временска зона – значи баш како и нејзината сестра во 1:18 часот.
Сестрите не се изненадени, бидејќи сметаат дека нивната поврзаност отсекогаш била силна и необјаснива.
Роџерс е родена 11 минути порано и секогаш била малку понапред од сестрата – прва се родила, прва се омажила и прва забременила.
По н

loading...