Овие гради сигурно ќе ги запомните: Плавуша без градник и гаќички направи вистински хаос во Пинковите ѕвезди!

Атрактивната русокоса во провокативен фустан го излуде Милан Калиниќ, но и  останатите мажи во студиото.На снимањето на Пинковите ѕвезди никој  не останал  рамнодушен кога на сцена се појавила русокоса во провокативен фустан по кој  не носела градник, но  ниту гаќички.

Секако, не треба ни  да се спомене дека секси натпреварувачката го воодушеви Милан Калиниќ.

И прилично  сме сигурни  дека после вакво издание многумина ќе ја запомнат.На снимањето на Пинковите ѕвезди никој  не останал  рамнодушен кога на сцена се појавила русокоса во провокативен фустан по кој  не

Пронајдете не на следниве мрежи: