Овие пет работи откриваат дали е некој добар во сексот!

Loading...

Ако ги исполнувате следните услови – за вас нема зима. Прочитајте!Според новите истражувања на сексолозит, овие пет работи се добри показатели, дали е некој добар во кревет:
1. Никогаш не осудувате
Отворени сте кон различните желби и потреби на партнерот.
2. Иновативни сте
Постојано истражувате нови нивоа на возбудување во кревет (но и на други занимливи места), и ги померувате границите.
3. Ги ставате туѓите потреби пред своите
Важно е да го третирате партнерот, онака како што сакате тој вас да ве третира.
4. Би пробале се (бар еднаш)
Секако дека постојат граници кои не би ги преминале, но одредени работи и мали сексуални експерименти и те како придонесуваат за вашиот богат сексуален апетит.
5. Имате самодоверба
Луѓето кои се сигурни во себе, немаат страв од туѓото мислење, па со самото тоа, добро се снаоѓаат во кревет.Според новите истражувања на сексолозит, овие пет работи се добри показатели, дали е некој добар во кревет:
1. Никогаш не осудувате

loading...
Loading...