Овој човек го остави жирито БЕЗ ЗБОРОВИ: Ненад пее подобро и од Џеј!

Ненад Милевски (40) од Крушевац, го воодушеви жирито на „Ѕвездите на Гранд“. Тој ја пееше песната „Имати, па немати“ на Џеј Рамадановски.Жирито помисли дека зад видео бимот можеби се наоѓа и самиот Џеј.
„Се наежив. Ист Џеј. Браво, мајсторе“, рече Аца Лукас.
„Кој го доведе Џеј, Бог нека ме убие. Подобар е од оригиналот“, се надоврза Босанац и ги воодушеви сите членови на жирито.
„Јас имам таква боја на гласот која потсетува на Џеј. Не можам да го сменам гласот, таков е, каков е. Ги сакам неговите песни, човекот има многу хитови“, рече Ненад.
Слушнете како пее:Жирито помисли дека зад видео бимот можеби се наоѓа и самиот Џеј.
„Се наежив. Ист Џеј. Браво, мајсторе“, рече Аца Лукас.

Пронајдете не на следниве мрежи: