Овој напиток ќе ви овозможи подолг секс

Loading...

Кој вели дека треба да се консумира виски за да ни паднат предрасудите и да бидеме отворени во кревет?Вискито е премногу скап стимулатор, а и неговите предности се премногу контроверзни. Од вискито наутро боли глава, за разлика од квалитетната ракија, која, освен тоа што се препорачува за здравјето да се консумира во умерени количини, може да го продолжи меракот под чаршафите.
Ракијата е особено важна за мажите што страдаат од чест проблем со прераната ејакулација.
Старите„ мајстори“  во сексуалниот занает знаат дека гроздовата ракија умее да нè наполни со доволно енергија што се ослободува постепено до постигнувањето на сексуалниот врв.
Се разбира, нека не ви стане навика. Сè што е повеќе од умерено, може да предизвика последици.Вискито е премногу скап стимулатор, а и неговите предности се премногу контроверзни. Од вискито наутро боли глава, за разлика од квалитетната ракиј

loading...