Овој прочуен лек помага за лечење на неплодност, анемија,чир…

Loading...

Маслиновото масло во комбинација со смокви е чудесна комбинација во аптеката на природата и претставува народен лек одамна познат главно во приморските региони. Искуството покажува дека комбинацијата од смокви и маслиново масло помага во лечење главно на: неплодност, хемороиди,  цревни заболувања, анемија, запек, високиот холестерол,бронхитис,астма.Смокви во маслиново масло се најдобар лек за бактериите во желудникот, и за чир.Во принцип, смоквата е многу лековита во комбинација со маслиново масло за разни стомачни заболувања.
Рецептот за овој лек ќе го најдете тукаМаслиновото масло во комбинација со смокви е чудесна комбинација во аптеката на природата и претставува народен лек одамна познат главно во приморс

loading...
Loading...