Oвој СЛОН ги НАДМИНА сите очекувања!

Не сте чуле дека слон може да нацрта нешто или пак, не ви се верува што ви зборат блиските? Мора да погледнете.Паметни животни отсекогаш постоеле.Паметни животни отсекогаш постоеле.

Пронајдете не на следниве мрежи: