Овој виртуелен дух ќе ви ги прочита мислите. Пробајте да ги сокриете ако можете!

Loading...

Ако сте во потрага по активност со која сакате барем малку да се разонодите и да поминете дел од слободното време, тогаш овој виртуелен дух ќе заврши работа.Доколку не верувате дека овој виртуелен дух ќе ви ги прочита мислите, тогаш постои само еден начин да бидете разубедени.
Играта е малку постара, но е забавна.
Сѐ што треба да направите е да му дозволите на Акинатор да ви ги прочита мислите.
Но, најпрво треба да замислите некоја омилена славна личност и да му се препуштите на Акинатор да ве води.
Резултатот ќе ви се допадне.
Играта може да ја започнете на приложениот ЛИНКДоколку не верувате дека овој виртуелен дух ќе ви ги прочита мислите, тогаш постои само еден начин да бидете разубедени.
Играта е малку пос

loading...
Loading...