Овој водител го крена маскирањето за Ноќта на вештерките на повисоко ниво!

Вчера католиците ја прославија Ноќта на вештерките, што значи дека познатите личности навистина се потрудија да го извлечат максимумот од себе. Како вистински победник за најоригинална маска е Џуд „Коски“ Редфилд, кој е метеоролог за телевизијата WDRB од Луисвил.Редфилд имаше брилијантна идеја за маскирање и со користење на зелениот екран од телевизиската станица, носејќи зелена облека со пластичен скелет на него – направи вистинска атракција.
Ефектот направи сите делови од неговото тело да исчезнат, што го направи Редфилд да изгледа како да е скелет, правејќи неговата глава да лебди над него.
Погледнете го видеото:

WDRB 41 Louisville NewsРедфилд имаше брилијантна идеја за маскирање и со користење на зелениот екран од телевизиската станица, носејќи зелена облека со пластичен скелет н

Пронајдете не на следниве мрежи: