Паднал од 9. кат, станал и си заминал

Еден човек од Москва толку многу се напил што на 12 ноември додека пушел цигара се сопнал и паднал од прозорецот на својот стан на 9. кат.Паднал на бетон, но за чудо не умрел, туку само бил изгребан тркалајќи се една настрешница, па повикал полиција и се вратил во својот стан. Кога полицајците се појавиле на неговиот праг, тој веќе заборавил што се случило.
Сепак, лекарите полупијаниот човек го однеле во болница плашејќи се да не има внатрешни повреди.Паднал на бетон, но за чудо не умрел, туку само бил изгребан тркалајќи се една настрешница, па повикал полиција и се вратил во својот стан. Кога по

Пронајдете не на следниве мрежи: