Последни вести

Занимливости

Шокантно: Силувал неподвижна девојка

Веста за монструмот во Зајачар, кој го дрогираше целото семејство, а потоа силувал неподвижна жена, го шокираше целиот свет, вклучувајќи ги и пријателите и роднините на жртвата. Додека полицијата истражува […]

Вработување

Регионален Референт за продажба на терен

МЕЛМАКС БМ – Скопје, КОМПАНИЈА КОЈА ЗАЗЕМА ЛИДЕРСКА ПОЗИЦИЈА ВОДИСТРИБУЦИЈА НА ГРАДЕЖНИ МАТЕРИЈАЛИ, бара комуникативни и динамичнипретставници за продажба на терен кои се ориентирани на остварување продажницели и резултати за […]

Занимливости

Топ 5 мистериозни ФБИ случаи

Федералното Биро за Истрага (ФБИ) е одговорно за разрешување на најозлогласените  криминални случаи низ годините, од времето на нивното постоење. Нивниот приоритет е заштита на Американските граѓани од многу терористички […]

Занимливости

Секс Марфи закони

Марфи законите се познати поговорки или епиграми кои гласат: „ Се што може да тргне наопаку, ќе тргне наопаку“.Еве неколку секс Марфи закони:1. Сексот нема калории2. Сексот е како снег. […]

Занимливости

Дете поминало 1000 километри возејќи мерцедес

Тринаесетгодишно дете од Рим избегало од своите родители што го посвоиле и патувалo со автомобил 1000 километри низ Европа за да пристигне до родната земја Полска, но патувањето завршило во […]

Вработување

Саеми со работодавци

ЗИП Травел и оваа година ја продолжува традицијата и ви највува голем број саемисо работодавци!Погледне само дел од компаниите и работните позиции за кои што имате можност дааплицирате:   https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/saemi-so-rabotodavci/3992ЗИП […]